Afloskapitein en aflosser

Wij regelen snel de juiste opdrachten voor u!

Bent u onze afloskapitein?

Aflosservice Versluis is altijd op zoek naar enthousiaste aflossers binnenvaart. Van afloskapitein tot matroos. Door ons grote netwerk en goede contacten in de binnenvaart vinden wij vaak snel de juiste opdrachten voor u. Opdrachten die passen bij uw persoonlijke situatie. Wij kennen onze opdrachtgevers goed. Hierdoor kunnen we vaak snel een goede match maken. Dat scheelt een hoop geregel voor jou en onze opdrachtgever.

Wij zoeken naar de afloskapitein voor de Rijn en binnenvaart. Een aflosser die graag aan de slag wil. Want in overleg met mijn opdrachtgevers regelen wij snel de juiste opdracht voor u. Of u nu wel of geen ADNR, grootvaarbewijs of Rijnpatent heeft. Wij vinden bijna altijd werk. Werk dat bij uw persoonlijke situatie past. En op een plek waar u met plezier uw werk kunt doen. Dat is ons streven en doel. Jou helpen en onze opdrachtgevers helpen. Een win-win situatie.

Bemiddeling voor afloskapitein, stuurman of matroos

Wij bemiddelen niet alleen voor afloskapitein. Bent u stuurman of aflos matroos? Ook voor deze functies hebben wij vaak mooie opdrachten klaarliggen. Bent u goed gemotiveerd en een kei in uw werk? Dan is de kans groot dat wij een opdracht voor u kunnen regelen.

afloskapitein binnenvaart

Inschrijven als binnenvaart aflosser

Bent u aflos stuurman, aflos matroos of afloskapitein en op zoek naar uitdaging? Schrijf u meteen in zodat we snel kennis kunnen maken en over kunnen gaan tot een uitgebreid intakegesprek. Bel ons gerust als u nog vragen heeft.

Persoonlijke klik en werk dat bij u past

Een goede match tussen u en de aflosser binnenvaart hangt niet alleen af van diploma’s, werkervaring en motivatie. Ook op persoonlijk vlak moet er een klik zijn tussen opdrachtgever en aflosser. Daarom investeren wij veel tijd in het leren kennen van onze opdrachtgevers en de binnenvaart aflossers. Komt er een specifieke vraag, dan zetten we samen alle wensen en eisen op een rij, zodat wij de juiste vakman aan u kunnen voorstellen. Wij komen daarvoor graag bij u aan boord.

Zoekt u personeel binnenvaart? Ook daar kunnen wij u bij helpen!

afloskapitein-stuurman-matroos

Werken als afloskapitein

Als afloskapitein beschik u over leidinggevende capaciteiten en communicatieve vaardigheden. Je bent namelijk kapitein en de gezagvoerder van het schip. Je bestuurt het schip, geeft leiding aan de bemanning en coördineert de onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast overleg je regelmatig met je opdrachtgever. Spreek dit je aan. Schrijf u dan in als afloskapitein of bel ons even als je vragen heb.

Werken als aflos stuurman

Als stuurman ben je de rechterhand van de kapitein. Je ondersteunt hem bij alle voorkomende werkzaamheden, zoals het leiding geven aan de matrozen en het coördineren van het onderhoud. Je hebt technisch inzicht en een groot oplossend vermogen. Spreek dit je aan. Schrijf u dan in als aflos stuurman of bel ons even als je vragen heb.

Werken als aflos matroos

Matrozen hebben een veelzijdig beroep. Als matroos verricht allerlei werkzaamheden aan dek, zoals laden en lossen van het schip en het uitvoeren van onderhoud. Je ondersteunt de kapitein en de stuurman en bent bekend met motorische werkzaamheden. Schrijf je in als je van afwisseling en uitdaging houdt!

Wij regelen graag de juiste opdrachten voor u!

aflosser binnenvaart

aflosser binnenvaart

aflosser binnenvaart snel geregeld

Nog vragen? Bel of stuur ons een bericht!

Naast mailen of bellen is het ook mogelijk onderstaand formulier te gebruiken.

Deze website is beschermd tegen spam door reCAPTCHA van Google te gebruiken. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Waarom Aflosservice Versluis?

Groot aanbod

Wij hebben een groot netwerk in de binnenvaart en 20 jaar ervaring. Daarnaast werken we samen met andere binnenvaart detacheerders.

Zorgvuldige begeleiding

Wij investeren veel tijd in de mensen waarmee we samenwerken. Wij zorgen voor zorgvuldige begeleiding bij werk en opleiding. U kunt rekenen op vakkundig personeel.

Duurzame relaties

Een goede match hangt niet alleen af van diploma’s, werkervaring en motivatie. Het gaat ook om een persoonlijke klik tussen aflossers en opdrachtgevers. Daar investeren we veel tijd in.

Buiten kantooruren bereikbaar

Wij weten als geen ander dat de wereld in de binnenvaart nooit stil staat. Wij zijn bereikbaar op de momenten dat dit voor u nodig is.

Menu