Aflosser binnenvaart nodig?

Wij werken samen met vakkundige en gemotiveerde aflossers!

Snel de juiste aflosser binnenvaart

Zoekt u een aflosser binnenvaart? Dan bent u bij Aflosservice Versluis aan het goede adres! Wij zijn gespecialiseerd in bemiddeling aflossers binnenvaart. Dus zit u tijdelijk krap of heeft u voor langere tijd een aflosser nodig? Dan helpen wij u graag verder. Hiervoor kunnen wij putten uit een groot netwerk van driehonderd zelfstandige aflossers. Daarom kunnen wij vaak snel de juiste match vinden. Op dit moment bemiddelen wij voor meer dan 40 binnenvaart aflossers.  En zij kunnen op alle schepen varen: van tankers tot koppelverbanden, van container- tot passagiersschepen. Dus heb je een aflosser nodig? Neem contact met ons op.

Afloskapitein, stuurman of matroos?

Wij bemiddelen voor verschillende functies aflossers binnenvaart. Zo bemiddelen wij voor kapiteins, stuurmannen en matrozen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de binnenvaart vinden wij vaak in zeer korte tijd de aflosser binnenvaart die bij u past. De aflossers waarvoor wij bemiddelen, hebben ieder hun eigen ervaring en specialisme. Of u nu opzoek bent naar vaklieden met rijnpatent of grootvaarbewijs, radar en marifoon, wel of geen ADNR, wij zoeken de aflosser die aansluit bij uw wensen.

aflosser binnenvaart

Zorgvuldige selectie

De aflossers waarvoor waarvoor wij bemiddelen, zijn zorgvuldig geselecteerd. Criteria daarbij zijn een goede opleiding, de juiste vakkennis en een uitstekende motivatie. Als het nodig is, vraag wij hen mee te werken aan een alcohol- en drugstest. Wij hanteren een zerotolerancebeleid en doen alleen zaken met professionals.

aflosser binnenvaart nodig

Persoonlijke klik

Een goede match tussen u en de aflosser binnenvaart hangt niet alleen af van diploma’s, werkervaring en motivatie. Ook op persoonlijk vlak moet er een klik zijn tussen opdrachtgever en aflosser. Daarom investeren wij veel tijd in het leren kennen van onze opdrachtgevers en de binnenvaart aflossers. Komt er een specifieke vraag, dan zetten we samen alle wensen en eisen op een rij, zodat wij de juiste vakman aan u kunnen voorstellen. Wij komen daarvoor graag bij u aan boord.

Zoekt u personeel binnenvaart? Ook daar kunnen wij u bij helpen!

Verzekerd van de beste aflosser binnenvaart!

Is de binnenvaart aflosser eenmaal bij u aan het werk, dan houden we contact. Mocht zich onverhoopt toch nog een ongewenste situatie voordoen, dan ondernemen wij direct actie. Zo blijft u verzekerd van het beste binnenvaart personeel voor uw situatie.

Wij regelen graag de juiste aflosser voor uw situatie!

aflosser binnenvaart

aflosser binnenvaart

aflosser binnenvaart snel geregeld

Binnenvaart aflosser aanvragen

Naast mailen of bellen is het ook mogelijk onderstaand formulier te gebruiken.

Deze website is beschermd tegen spam door reCAPTCHA van Google te gebruiken. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Waarom Aflosservice Versluis?

Groot aanbod

Wij hebben een groot netwerk in de binnenvaart en 20 jaar ervaring. Daarnaast werken we samen met andere binnenvaart detacheerders.

Zorgvuldige begeleiding

Wij investeren veel tijd in de mensen waarmee we samenwerken. Wij zorgen voor zorgvuldige begeleiding bij werk en opleiding. U kunt rekenen op vakkundig personeel.

Duurzame relaties

Een goede match hangt niet alleen af van diploma’s, werkervaring en motivatie. Het gaat ook om een persoonlijke klik tussen aflossers en opdrachtgevers. Daar investeren we veel tijd in.

Buiten kantooruren bereikbaar

Wij weten als geen ander dat de wereld in de binnenvaart nooit stil staat. Wij zijn bereikbaar op de momenten dat dit voor u nodig is.

Menu