Binnenvaart vacatures

Wij zoeken altijd naar gemotiveerd personeel. Bekijk op deze pagina onze binnenvaart vacatures.

Zoek je werk in de Binnenvaart?

Hieronder treft u een aantal binnenvaart vacatures. Door de grote wisseling in werkzaamheden voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers kan het zijn dat er meer of minder vacatures zijn op het moment dat u kijkt. Zoekt u dus werk, neem dan altijd even contact met ons op!

Binnenvaart vacature: Matroos (aflosser)

Wij zoeken leergierige matrozen die van aanpakken weten.

Werkzaamheden

Je verricht allerlei werkzaamheden aan dek, zoals laden en lossen van het schip en het uitvoeren van onderhoud. Je ondersteunt de kapitein en de stuurman; je werkt onder hun leiding.

Profiel

Je bent leergierig en bent bereid om diverse opleidingen en cursussen te volgen.

Functie-eisen

Je hebt het matrozendiploma of de stempel matroos in het dienstboekje. Je hebt ervaring met het laden en lossen van schepen en bent bekend met motorische werkzaamheden. Je bent een prettige collega en hebt een flexibel instelling met betrekking tot werktijden.

Binnenvaart vacature: Stuurman (aflosser)

Wij zoeken stuurmannen met oplossend vermogen.

Werkzaamheden

Als stuurman ben je de rechterhand van de kapitein. Je ondersteunt hem bij alle voorkomende werkzaamheden, zoals het leiding geven aan de matrozen en het coördineren van het onderhoud.

Profiel

Je hebt technisch inzicht en een groot oplossend vermogen. Je bent bereid om aanvullende opleidingen en cursussen te volgen.

Functie-eisen

Minimaal functie stuurman dienstboekje.
Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling met betrekking tot werktijden.

Binnenvaart vacature: Kapitein (aflosser)

Wij zoeken kapiteins met leidinggevende capaciteiten en communicatieve vaardigheden.

Werkzaamheden

Als kapitein ben je de gezagvoerder van het schip. Je bestuurt het schip, geeft leiding aan de bemanning en coördineert de onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast overleg je regelmatig met je opdrachtgever.

Profiel

Je bent leergierig en bent bereid om diverse opleidingen en cursussen te volgen.

Functie-eisen

Minimaal de volgende certificaten: vaarbewijs A/B, radarpatent, ADNR en marifoon. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling met betrekking tot werktijden. Bezit van het Rijnpatent is een pre!

Graag maken wij kennis met u!

aflosser binnenvaart

aflosser binnenvaart

aflosser binnenvaart snel geregeld

Vragen over vacatures in de binnenvaart?

Naast mailen of bellen is het ook mogelijk onderstaand formulier te gebruiken.

Deze website is beschermd tegen spam door reCAPTCHA van Google te gebruiken. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Waarom Aflosservice Versluis?

Groot aanbod

Wij hebben een groot netwerk in de binnenvaart en 20 jaar ervaring. Daarnaast werken we samen met andere binnenvaart detacheerders.

Zorgvuldige begeleiding

Wij investeren veel tijd in de mensen waarmee we samenwerken. Wij zorgen voor zorgvuldige begeleiding bij werk en opleiding. U kunt rekenen op vakkundig personeel.

Duurzame relaties

Een goede match hangt niet alleen af van diploma’s, werkervaring en motivatie. Het gaat ook om een persoonlijke klik tussen aflossers en opdrachtgevers. Daar investeren we veel tijd in.

Buiten kantooruren bereikbaar

Wij weten als geen ander dat de wereld in de binnenvaart nooit stil staat. Wij zijn bereikbaar op de momenten dat dit voor u nodig is.

Menu