Nieuwe naam en nieuw kantoor!

Scheepvaartbedrijf Versluis heet vanaf nu Aflosservice Versluis
20-02-2020

Onze nieuwe naam: Aflosservice Versluis

De oude naam Scheepvaartbedrijf Versluis stamde uit de tijd dat Bastiaan Versluis zijn eigen schip had of toen hij zich daarna verhuurde als zelfstandig kapitein. Toen al zag hij hoe de binnenvaart kampte met een personeelstekort en hoe moeilijk schippers en rederijen aan gekwalificeerde matrozen, stuurmannen en kapiteins konden komen. Dat was voor Versluis reden om in 2013 zijn eigen uitzendbureau te starten. Dat liep zo goed, dat hij stopte als kapitein. ,,Heel soms vaar ik nog, maar de meeste tijd gaat in het bedrijf zitten”, vertelt hij. Dat groeide sinds de start gestaag. Zijn ervaring als schipper en binnenvaartondernemer komt hierbij goed van pas. Versluis: ,,Ik ken de wereld en weet hoe het werkt. Mij hou je niet zo makkelijk voor de gek. Zowel voor klanten als personeel scheelt het dat ik zelf gevaren heb. Dan weet je waar je over praat en kun je zowel het personeel als de klant goed advies geven.”

De nieuwe naam Aflosservice Versluis dekt de lading beter. Het uitzendbureau heeft zelf geen personeel in dienst, maar levert via bemiddeling en detachering gekwalificeerd personeel aan  rederijen en schippers. Daarvoor kan het putten uit een poule van driehonderd zzp’ers die het in de loop der jaren heeft opgebouwd. Matrozen, stuurmannen en kapiteins die op alle schepen kunnen varen: van tankers tot koppelverbanden, van container- tot passagiersschepen. ,,Veel van onze mensen hebben zichzelf aangemeld of zijn via via, bijvoorbeeld via mond-tot-mondreclame, bij ons gekomen. Sommigen werken al jaren voor ons”, zegt relatiebeheerder Maaike Peeters. ,,Dat werkt alleen als je een goede naam hebt in de branche. Die hebben we opgebouwd door te doen wat we beloven.”

Nieuw kantoor!

Versluis begon in Sliedrecht, maar zit sinds kort in een nieuw kantoor aan de Kamerling Onnesweg in Dordrecht. Daar kwam het eigenlijk bij toeval terecht. Vanwege de afsluiting van de Wantijbrug op de N3 in Dordrecht zag het personeel het niet zitten om drie maanden lang in de file te gaan staan. Daarom ging Versluis in Dordrecht kijken naar een tijdelijk kantoor. Dat bleek niet geschikt, maar het kantoor daaronder wel. Ook dat stond te huur. ,,We wilden eigenlijk altijd al naar Dordrecht en dit bleek perfect. Binnen een paar weken was de verhuizing geregeld”, vertelt hij.

Ook Peeters is er blij mee. ,,Het is een mooi kantoor, maar wat belangrijker is: we hebben er nu twee spreekkamers bij waar we onze klanten kunnen ontvangen. Die hadden we in Sliedrecht niet”, zegt ze.

Inmiddels werken bij Versluis drie mensen op kantoor en zijn er gemiddeld 30 tot 40 zzp’ers gedetacheerd. Verdere groei is niet het doel voor de toekomst. ,,We willen vooral goed personeel wegzetten”, zegt Versluis.

Wij regelen graag de juiste aflosser voor uw situatie!

aflosser binnenvaart

aflosser binnenvaart

aflosser binnenvaart snel geregeld

Binnenvaart aflosser aanvragen

Naast mailen of bellen is het ook mogelijk onderstaand formulier te gebruiken.

Deze website is beschermd tegen spam door reCAPTCHA van Google te gebruiken. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Waarom Aflosservice Versluis?

Groot aanbod

Wij hebben een groot netwerk in de binnenvaart en 20 jaar ervaring. Daarnaast werken we samen met andere binnenvaart detacheerders.

Zorgvuldige begeleiding

Wij investeren veel tijd in de mensen waarmee we samenwerken. Wij zorgen voor zorgvuldige begeleiding bij werk en opleiding. U kunt rekenen op vakkundig personeel.

Duurzame relaties

Een goede match hangt niet alleen af van diploma’s, werkervaring en motivatie. Het gaat ook om een persoonlijke klik tussen aflossers en opdrachtgevers. Daar investeren we veel tijd in.

Buiten kantooruren bereikbaar

Wij weten als geen ander dat de wereld in de binnenvaart nooit stil staat. Wij zijn bereikbaar op de momenten dat dit voor u nodig is.

Menu