Personeel binnenvaart nodig?

Wij helpen u graag bij de werving en selectie van personeel voor in de Binnenvaart.

Werving en selectie van personeel binnenvaart

Bent u op zoek naar een nieuwe kapitein, stuurman of matroos? Met ons uitzendbureau binnenvaart helpen wij u graag bij de werving en selectie van goed opgeleid, vakbekwaam en uitstekend gemotiveerd personeel voor de Rijn en binnenvaart.

Binnenvaart personeel van kapitein tot matroos

Of u nu op zoek bent naar een kapitein, stuurman, deksman of matroos, wij zijn u graag van dienst bij uw zoektocht naar uitstekend personeel in de binnenvaart. Dankzij het ruime netwerk dat we hebben opgebouwd door jarenlange ervaring in de binnenvaart, vinden we vaak meerdere geschikte kandidaten. Daaruit kunt u uw keuze maken.

personeel-binnenvaart
aflosser binnenvaart

Aanmelden vacature personeel binnenvaart

Zoekt u per direct nautisch personeel? Meld dan uw vacature aan. Zo hebben wij meteen alle informatie bij de hand die nodig is om voor u aan de slag te gaan. Werkten we al eerder samen, dan nemen we graag contact op om de details te bespreken. Is dit onze eerste samenwerking, dan komen wij vooraf graag bij u aan boord voor een persoonlijke kennismaking.

Aflosservice Versluis bemiddelt ook aflossers voor u. Ga voor meer informatie naar aflosser Binnenvaart

Wij helpen u graag bij de werving en selectie!

aflosser binnenvaart

aflosser binnenvaart

aflosser binnenvaart snel geregeld

Vacature Binnenvaart aanmelden

Naast mailen of bellen is het ook mogelijk onderstaand formulier te gebruiken.

Deze website is beschermd tegen spam door reCAPTCHA van Google te gebruiken. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Waarom Aflosservice Versluis?

Groot aanbod

Wij hebben een groot netwerk in de binnenvaart en 20 jaar ervaring. Daarnaast werken we samen met andere binnenvaart detacheerders.

Zorgvuldige begeleiding

Wij investeren veel tijd in de mensen waarmee we samenwerken. Wij zorgen voor zorgvuldige begeleiding bij werk en opleiding. U kunt rekenen op vakkundig personeel.

Duurzame relaties

Een goede match hangt niet alleen af van diploma’s, werkervaring en motivatie. Het gaat ook om een persoonlijke klik tussen aflossers en opdrachtgevers. Daar investeren we veel tijd in.

Buiten kantooruren bereikbaar

Wij weten als geen ander dat de wereld in de binnenvaart nooit stil staat. Wij zijn bereikbaar op de momenten dat dit voor u nodig is.

Menu