Aflosservice Versluis: uitzendbureau binnenvaart

Aflosservice Versluis B.V. staat voor 20 jaar ervaring in diverse sectoren van de binnenvaart.

Groot netwerk als uitzendbureau binnenvaart

“Aflosservice Versluis B.V. staat voor 20 jaar ervaring in diverse sectoren van de binnenvaart. Voordat ik, Bastiaan Versluis, in 2012 dit uitzendbureau voor de binnenvaart heb opgericht, heb ik jarenlang zelf achter het roer gestaan. Ik begon in 1996 in vast dienstverband. In 2004 werd ik zelfstandig binnenvaartondernemer. Vanaf 2010 heb ik ervaring opgedaan als aflosser voor een groot aantal bedrijven. Zo heb ik in de loop der jaren een groot netwerk kunnen opbouwen in de binnenvaart.” Inmiddels werken bij Aflosservice Versluis drie mensen op kantoor en zijn er gemiddeld 30 tot 40 zzp’ers gedetacheerd.

20 jaar praktijkervaring in de binnenvaart

“Doordat ik zelf achter het roer heb gestaan, weet ik wat er komt kijken bij het werken in de binnenvaart. Als zelfstandig binnenvaartondernemer heb ik ervaren hoe belangrijk het is goed nautisch personeel te vinden dat bij je past. En door mijn ervaring als aflosser weet ik hoe het is om voor wisselende opdrachtgevers te werken. Duwvaart, tankvaart en droge lading, ik ken het allemaal uit eigen ervaring.”

Uitzendbureau binnenvaart personeel
Uitzendbureau Binnenvaart

Detachering en bemiddeling binnenvaart personeel

“Het zijn hoofdzakelijk de zelfstandige schippers, stuurmannen en matrozen waarvoor ik bemiddel. In de loop der jaren hebben wij connecties opgebouwd met driehonderd zzp’ers. Daarnaast bemiddelen wij bij het vinden van tijdelijk en vast nautisch personeel voor de binnenvaart. Dus welke vakmensen u ook zoekt, ik en mijn collega’s helpen u met plezier.”

Bastiaan Versluis
Directeur Aflosservice Versluis B.V.

Wij regelen graag de juiste aflosser voor uw situatie!

aflosser binnenvaart

aflosser binnenvaart

aflosser binnenvaart snel geregeld

Vragen? Laat het ons weten!

Naast mailen of bellen is het ook mogelijk onderstaand formulier te gebruiken.

Deze website is beschermd tegen spam door reCAPTCHA van Google te gebruiken. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Waarom Aflosservice Versluis?

Groot aanbod

Wij hebben een groot netwerk in de binnenvaart en 20 jaar ervaring. Daarnaast werken we samen met andere binnenvaart detacheerders.

Zorgvuldige begeleiding

Wij investeren veel tijd in de mensen waarmee we samenwerken. Wij zorgen voor zorgvuldige begeleiding bij werk en opleiding. U kunt rekenen op vakkundig personeel.

Duurzame relaties

Een goede match hangt niet alleen af van diploma’s, werkervaring en motivatie. Het gaat ook om een persoonlijke klik tussen aflossers en opdrachtgevers. Daar investeren we veel tijd in.

Buiten kantooruren bereikbaar

Wij weten als geen ander dat de wereld in de binnenvaart nooit stil staat. Wij zijn bereikbaar op de momenten dat dit voor u nodig is.

Menu